Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

torsdag 7. februar 2008

Små små biter.......Dust dust dust...
This tiny fabrics desperately needs to be organized.
And what am I to do with them, any suggestion?
This week I have spent a lot of time in my sewing room. I have realy enjoyed myself.
The result will come soon.
Hope you are all well out there. Your comments on my blogg are highly apreciated.
Har hatt litt oppryddning på quilterommet. Alle de små bitene som det aldri blir færre av..De bør jo sorteres i poser etter farger. Da har jo jeg jobb en stund!
De er veldig greie å ha når jeg skal applikere små ting, men det er jo ikke så ofte...Jeg må hvertfall finne en annen løsning enn å ha dem under sybordet mitt i en kurv. Det blir jo bare helt sinnsykt støvete.
Tar gjerne imot forslag til hva jeg kan lage av disse små bitene.

Ellers har jeg meldt meg inn i hobbyboden. Har så vidt snust litt der inne. Er litt redd for å tilbringe altfor mye tid foran PC for det går jo utover min sytid..
Jeg blir jo ikke akkurat lite mobba av jentene mine heller da. "mamma du kan jo ikke legge det ut på bloggen", " Sitter du foran PC med bloggen igjen", " mamma!!!". He noen som kjenner seg igjen.

6 kommentarer:

 1. Hi Anne Marie. Thanks for the nice comments. Yes - I love having Jesse, Micah and Tali to visit. I too have a big basket of scraps and like you I sort them into colours and store them in plastic bags. Scraps that are big enough I make into yo-yo's. I've filled two pasta jars so far. Happy stitching. Christine

  SvarSlett
 2. Prøvde å rydde på sy rommet for ei veke sida, fann mange ufoar som summa rundt om kring. Må vel ta ei rydde stund der i dag for Inger Anne(på mi blogg liste) kanskje kjem på besøk i helga. Fin duk du hadde laga lengre opp, var innom Creoline og såg på tilbodet der. Det var mange gode kjøp å gjere der, greidde ikkje å konsentrere meg for eg får snart telefon om eg kan få "gratis" tur/kurs til København i byrjinga av neste månad saman med nokre frå bygde vinnelaget her. Håper lykka står meg bi. X fingrane for meg :-D

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper du har sydd. Kjenner til dette med rester, de blir ikke brukt opp og det blir bare mer og mer. Nå har jeg begynt å skjære lange remser av det som er igjen, når jeg først er i gang med skjæringa. Legger det i plastposer med kun en str. i hver pose. Merker posene med breddestr. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Hei.Fin løpar du har sydd.Eg har begynnt å sy Log cabin blokker og crasy quilt blokker av mine restar.Eg tenkte slik som du,får bruk for dei til applikering.det har ikkje blitt så mykje applikering at det har minka.Tenkte å lage reste teppe.Kjenner til det med mor, datamaskina og kva ein kan legge ut på bloggen av dei andre familiemedlemmene.God helg.

  SvarSlett
 5. I was going to sugest Mile a minute blocks, quite fun to do you can find the directions at my blog. I need help with my spelling too. I found your blog through aunties quaint quilts, I will add it to my blog roll.

  SvarSlett