Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

fredag 1. februar 2008

Rosalie Quinlan DesignMy Mother has been stitching again. She find great pleasure in stitching and has ordered more project frome me. ( She want's 4 more with this print)
I am going to make a pillow for my coach. I feel sow lucky to have her. She turned 80this week and her helth is just fine.Pattern frome Rosalie Quinlan: " Love Is" Block two Angels.

Lise på Kreativ Quilt har laget en pute med dette flotte broderie . Så nå må jeg begynne å tenke på hvilke farger jeg skal bruke til å ramme inn broderiet med. Hmmmm.....

7 kommentarer:

 1. Hei Anne Marie! Takk for en flott tur.Nå er alle nye innkjøp vasket. Er spent på å se hvilke farger du velger rundt?
  Tok meg ei runde i hagen,det er jo alt begynt å spire...ååå jeg gleder meg til våren. Ha en flott helg! Klem Linda.

  SvarSlett
 2. What a lovely stitchert..Happy
  80th Birthday to your Mum.

  SvarSlett
 3. Kjekt at du likte dei pungane eg hadde laga i dongeri, det er nok noko så fint som godt brukte dongeri bukser eg har brukt. Får bukser frå venner og kjente, bruker leggene til vesker og linninga til hankar.
  Den stormen som var hos dykk, gjekk vi vist glipp av. Men i går hadde vi nordvest storm, men vi får ikkje panikk for det. Den hadde velta mine krukker ved trappa, men vi har ikkje noko ting ute på vinterhalvåret. Først for nokre år sidan vart hekken så høg at vi kunne ha møblane ute heile sommaren, før måtte vi dra dei inn og ut kvar gong det var litt sol for vi bor på ein fin og heil flat plass. Bur på Norvestlandet mellom Bud og Atlanterhavsveien, plassen heiter det same som etternavnet mitt. Så etter nyttårsorkanen på 90 talet, så er storm er ingen ting lenger. Vi har nokre taksteinar som letter litt på seg når det er orkan,så vi har vår egen "vindmålar" men vi er nok ikkje så lett skremte her. Er glad vi ikkje har dyr i løa så vi berre kosar oss inne når det bles og slepp å uroe oss for dei. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Beautiful stitchery. It will make a lovely pillow. Happy Birthday Mum.

  SvarSlett
 5. Nydelig stitchery. Hvis jeg leter, kanskje jeg har det....? Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 6. Hvor hyggeligt at du kommer til Danmark, Dronninglund er ikke så langt igen fra Sæby måske ca.40km, jeg skal også til udstillingen, ved ikke noget om kurser lige på det tidspunkt, men skal holde udkik, ved ikke om du har set lidt om udstillingen,ellers kik her -http://www.messerseher.dk/

  SvarSlett
 7. might have to get this pattern of Rosie's - looks good

  SvarSlett