Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

fredag 22. februar 2008

Ny bok og nye stoffer.Ny bok av Dorte Jollmann: Bamse patchwork. Også kjøpt på Creoline til bare 150 kroner. Adressen finner dere under .Jeg er kjempeglad i bamser og i denne boken er det bamser overalt. Litt utfordring i utformingen av mønsterene , men jeg skal nok finne ut av det.

A new Book . This time a Danish designer Dorte Jollman. I love teddybears and in this book there are teddys all over. Love it!Stoffer kjøpt hos Kreativ Quilt . Jeg hadde skikkerlig vårfornemmelse og hadde så lyst på noen nye stoffer. Stoff dietten går veldig dårlig.Er ikke de blå stoffene lekre? Her må jeg finne på noe lurt å lage.

My fabric diet is turning out to be quite a challenge for me. It was a clear and bright spring day last week and I realy wanted some new Stuff.This blue fabrics is realy beautiful. I am not sure what to make frome them yet...Stoffer kjøpt til 75 kroner meteren hos Creoline. Linken finner du her :http://www.creoline.no/. Masse fine stoffer.

This fabrics are 50% off at Creoline.

14 kommentarer:

 1. Nydelige stoff du har kjøpt. Og så billige!Ha ei god og kreativ helg.

  SvarSlett
 2. Så flotte stoffer du har kjøpt. Herlige farger. Jeg hadde også dilla på å sy bamser for en stund siden, de får sjel de man syr selv. Kjempehyggelig å linkes til.

  SvarSlett
 3. Jepp, skikkelig lekre stoff. Boken så veldig interessant ut. Må finne og sniktittet hos en bokhandler, tenker jeg :) God helg!

  SvarSlett
 4. Hei Anne Marie!Takk for sist.Fikk ingen kommentar på mld om mat på sengen...Kjøpte skiltet i dag,synes det var så morsomt.
  Flotte blå stoffer,er svak for det med prikker.Nydelig det lyse fra Creoline.God helg!Ps.Skal prøve å få ferdig løperen.Linda :))

  SvarSlett
 5. Nydelige stoffer du har!! spent på hva du lager av dem!!

  Kos deg med quiltingen!!

  SvarSlett
 6. Those blue fabrics are so great.

  SvarSlett
 7. Flotte blå stoffer og det sidste med mønster, det var da ikke til at stå for, rigtig god bog du har købt, den har jeg også, Du må have en god weekend.

  SvarSlett
 8. Kjempe flotte stoffer du har kjøpt! De såg skikkelig vårlige ut!
  Takk for hyggelig komentar på innlegget mitt om ungdomsklubben. Jeg har vært klubbleder i 9 år! Og det er kjempe spennende!

  Ha en flott helg !

  SvarSlett
 9. Den boken så jo bare så flott ut, den bamsen var koselig...
  Flotte stoffer du har fått tak i...

  Ha ei koselig helg...

  SvarSlett
 10. Hi AnneMarie: I love the Teddy Bear - is she a tea cosy? (Cover to keep your tea warm?)
  I to live in a northern climate and I am longing for spring! Bit it snowed again last night!
  Janet in frosty Nova Scotia, Canada

  SvarSlett
 11. Ja, nå er det bare å smelle til på syrommet ser jeg:)
  Kos deg skikkelig i helga.
  Klem.

  SvarSlett
 12. heisann.

  Så artig at du har vært innom bloggen min. Begge hundene er ikke mine, Tuva, (den største) er min søster Huldas, men de er ofte sammen.

  Den bamseboka så veldig artig ut, jeg er også en "bamse-person".

  SvarSlett
 13. I love teddy bears too. Your new fabrics look very nice.

  SvarSlett