Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 22. januar 2012

Nye løpere, new tabelrunners .....

Min datter ville ha med seg en ny løper opp til hybelen i Bergen og jeg laget denne til henne. Samtidig laget jeg en til hennes venninne Maud som dere ser under her. Jeg fant mønsteret i Quiltemagasinet , jeg tror det er ifra i høst engang. ( jeg har ryddet på sy rommet så jeg finner det ikke akkurat nå ;-) ) Marit ble veldig fornøyd med den iallefall.. Det er alltid gøy å lage løpere for de tar ikke all energien din og enn kan ganske fort begynne på noe nytt etter at løperen er ferdig .. My daughter wanted a new tabelrunner to bring with her to her small apartment in Bergen. I made her this one and she was very pleased with it.. I found the pattern in Quiltemagasinet, I think it is from this fall but I am not sure because I cannot fint the magazine right now. I loved making these 2 tabelrunners and the other one is for a friend of my daughters.. Making tabelrunners are always welcome because they are quick and easy to make and I can start a new project sooner.
Løper , en gave til Maud. A tabelrunner , a gift for Maud
Jeg fant mønsteret i dette Quiltemagasinet.. I found the pattern in this magazine Quiltemagasinet..

12 kommentarer:

 1. I love hearts and that is so pretty.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen igjen...håper den har vært fantastisk... kjempefine løpere, tror jeg skal prøve meg på den teknikken.

  SvarSlett
 3. Vad roligt Annemarie att du sytt så fina dukar och att du ger bort dom!
  Jättesnygga!

  Kram

  SvarSlett
 4. Lekre løpere du har laget :-)

  SvarSlett
 5. I like the tablerunners, very sweet. I like the pillows on the magazine cover too!

  SvarSlett
 6. Syntes ikke dette mønsteret var så veldig da jeg så det i Quiltemagasinet, men med ditt valg av stoffer ble det lekkert! Likte den nederste best.

  SvarSlett
 7. Beautiful table runners :) And hurrah!, it looks like I can comment on your blog again!
  Lovely header picture :)

  SvarSlett
 8. Kjempefine løpere og heldige jenter! :o)

  SvarSlett