Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

fredag 18. april 2008

En ny løper til meg selv, A tabelruner for myself..Har laget en ny løper til stuebordet mitt. Den er laget i forskjøvet ruteteknikk. Var egentlig veldig usikker på om ikke dette var en litt vel lys i fargene for min familie, hmm. Det gikk vel 2 dager så hadde mannen min mistet en brukt fyrstikk på løperen, jeg var ikke blid. Vel det går jo ann å vaske den...
Pc 'n min må sendes inn til rep, for noe tull. Bokstaven U er poppet opp og lar seg ikke kneppe på plass. Så derfor blir det vel lite poster fra meg i neste uke, håper dere er tolmodige med meg . Det er veldig koselig å blogge med dere alle sammen...
God helg og ha en flott uke!

I have made myself a new tabelrunner for my livingromtable. A bit to light colour for my familie though. It already has a stain, wel it is washable I guess.
My personal computer needs some service, the letter U has poped up and will not return to its normal position. It is going to be hard time to manage without it.
Please stay with me , I realy love to post with you all....
Have very nice weekend and a wonderful week comming!Just a close up on my new tabelrunner...

24 kommentarer:

 1. Så sart og fin din løber er, hvor var det heldigt at det var det rigtige stof til din datters tæppe. Tak for din søde kommentar i min blok, det går lidt på småting i øjeblikket så har armen det bedst og helst ikke for meget håndsyning, men kan jo ikke lade være og da det er slidte led bliver det ikke meget bedre. Du må have en god weekend.

  SvarSlett
 2. Hei hei. Superfin løper du har sydd. Får håpe den holder seg ren en stund. Så bra at det stoffet du hadde bestilt var likt det du hadde. Den nye "Zalo flaska" di er forresten veldig stilig.

  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Yes, that pretty light colored runner would be stained at my house too. Looks so nice though with your pot of flowers!

  SvarSlett
 4. Your table runner looks realy good! I like the fabrics. I hope your computer doesn't cause you too much trouble, nowadays we depend a lot on PCs, don't we?
  I would have bought the book from Lise Bergene (wonderful totes and bags!) if it wasn't a bit expensive for me. I'll wait for a bargain, who knows?!..

  SvarSlett
 5. Disse lyse farger er meget smukt, men jeg tror du skal vaske den hver anden dag *LOL* hvis den var på mit bord så skulle den vaskes hver dag tror jeg.

  SvarSlett
 6. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

  SvarSlett
 7. Den ble veldig fin denne løperen din. Det er så delikat med slike lyse løpere, men risikoen er jo som sagt stor for at de bare holder et par dager. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 8. Hallais:)
  Takk for besøk og hyggelig hilsen, blei selvsølgelig nyskjerrig på hva du driver med så no har eg kosa meg med alt du har på din blogg...mye flott, ei dyktig dame tenkte eg!!
  Ha en fin søndag, her i nord blir det sol i dag, jippi jippi.

  SvarSlett
 9. Your runner is BEAUTIFUL!! I love the color and the simplicity! And your quilting is perfect, not too much, not too little - realy inspiring

  SvarSlett
 10. Kjempesøt løper med lekre lyse farger. Selv om den kanskje blir fort skitten er du ihvertfall heldig som kan ha den på bordet... her i huset har jeg gitt opp å ha duk på bordet for tiden... den yngste i familien synes det er alt for spennende å leke med sånne fine tøystykker... de er jo så fine å kose med og sitte på på gulvet og å krølle nedi ei bøtte osv... det blir vel bedre med tiden.

  SvarSlett
 11. En nydelig løper, du:)
  Du sier den er kanskje litt lys for din familie ....da måtte alt hos meg være kaffebrunt, he he. Mannen min er ekspert på å søle kaffe på alt. Det er lett å se hvor han har hatt kaffekoppen sin, for å si det sånn.
  Men litt svinn må man vel regne med.
  Så artig å se at du har funnet ei fin flaske til Zaloen du også. Mange ting pynter opp i hverdagen uten den store innsatsen eller utgiften.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 12. En virkelig flott løper du har sydd!! Og massevis av annet fint du har laget også!!

  SvarSlett
 13. hei hei Anne! Nå sitter du vel og syr igjen mens vi andre må slite på jobb.... Typisk, altså! ;)

  SvarSlett
 14. Hei. Takk for tilbudet, men desverre så drar jeg nordover søndags kveld. Det er ikke så lett å endre på flybilletter og ekstra fridager nå. Det hadde vært moro å få høre Lise Bergene. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 15. Heisann...
  Den løperen din var utrolig flott, lyser jo sommer lang vei...
  For lys - tenk på de som har hvite soffaer da...

  Håper PC`n din er ok snart, det er så kjedelig når den streiker...

  Ha en koselig dag og uke...

  SvarSlett
 16. Fin duk har laga. Greier ikkje å skrive kommentarar, har skrevet fleire plassar men det er som dei kjem ikkje fram.

  SvarSlett
 17. Jippi no klarte eg det. derfor blir det to. Ha ein fin kveld og helg.

  SvarSlett
 18. Skikkelig fin løper! Stilren!

  SvarSlett
 19. Hei Anne Marie!Gir deg en utfordring.Titt inn hos meg.God helg.
  Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 20. Hei der - så fin! Lyse stoffer sammen er jo bare så lekkert!

  SvarSlett
 21. I really like your tablerunner - very pretty. Hope the stain comes out!

  SvarSlett