Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 25. november 2007

Bloggsurfing, er vel snart avhengig?!

Det å ha blogg kan ha sine positive og negative sider. Masse positivt egentlig, men kan være litt stressende å hele tia ha noe nytt å legge ut på sia hver uke. Men det får enn også et ekstra lite puff til å få ting ferdig, istede for det blir liggende og vente på at jeg skal sy ferdig lukkekanten.
Det nærmer seg advent og jul , diverse juleavslutninger er i full gang.
Føler at jeg blir tøyd litt i alle retninger.
Må vel egentlig lære meg å si nei innimellom, men det er veldig vanskelig for jeg er utrolig sosial .
Koser meg veldig når dere legger inn kommentarer på innleggene mine. Blogg er en veldig fin måte å søke rundt på andres sider og få nye ideer.
Har vel stort sett en runde rundt på andres blogger hver dag.Er spesielt imponert over andre bloggere som skriver på engelsk. Blogger http://annischoice.blogspot.com/ legger ut nye innlegg i imponerende antall og det samme med http://lindashus.blogspot.com/.
Er alltid innom hos http://loviseshverdag.blogspot.com/ når jeg har mine spaserturer blandt bloggene. Er også innom noen utenlandske bloggere innimellom: http://www.tazziequilts.blogspot.com/
http://www.atsugan.blogspot.com/
http://www.twinklepinkpostit.blogspot.com/

Ha en flott surfe kveld !!!

1 kommentar:

  1. Hvis du begynder på et projekt og blogger om det så må du i gang til at få dem ferdige og vise billeder, det er + og - ved at blogge ja.

    SvarSlett