Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

fredag 30. november 2007

Advent stemmning i stua. Ønsker dere alle en flott førjulstid med minst mulig stress!Ikke noe sak når det er adventsstemmning i stua. Vel men jeg tar ikke fram selve advendtstaken før til søndag. Men jeg har tent en julestjerne, litt tidlig kanskje men veldig koselig....
Måtte ta bildene nå om dagen ellers ble de så mørke. Så nå gleder jeg meg til kvelden, så mørket kan gi den rette stemninga.Her er Kjøkken Brikka mi.
Detalj fra kjøkkenbrikka. Elsker å sy svingete quiltesømmer. Jeg har Janome maskin, så jeg bare letter trykket på sy foten til 1. Så Syr jeg i vei. Husk bare å sette trykket tilbake til 3 ellers blir det lett litt tøys.

5 kommentarer:

 1. Flotte adventsløpere du har sydd. Fint å høre at du ble inspirert av noe jeg hadde laget. Vi bloggere må jo dele med hverandre - det syns jeg er koselig. Dessuten syns jeg man skal oppgi hvor man henter mønster eller ide fra - æres den som æres bør.....Ha en hyggelig adventstid!

  SvarSlett
 2. Hei tante Anne!
  Kjempe flott løper. Ble i skikkelig adventstemning her. Må finne frem adventstaken og litt lillalys, så blir det nok bra her i stua også. Kos dere i adventstiden. Klem Kaja

  SvarSlett
 3. Så koselig det blir hos deg i adventstida! Løperen og brikken er kjempefine. Artig blokk du har brukt. Tror jeg må prøve noe lignende jeg også. Ser så spennende ut.
  Kos deg i adventstida!

  SvarSlett
 4. Ja nu kan julen komme til dig.

  SvarSlett
 5. Hei Anne-Marie

  Eg surfa etter quilteløper, og kom til din blogg. Artig at du jobber med same mønster eg har sydd med i dag. Kjem snart bilde av mine løpere på sida mi. Har laga to topper i dag, skal quilt dei før eg tar bilde.

  SvarSlett