Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

mandag 2. april 2012

Bloggers Bom #7 and a walk in the sun.

Bloggers Bom block # 7.
These are pictures from my walk with Linda last weekend at Odderøya.. Odderøya is a half Island just in the middle of my town Kristiansand and it is a very popular walk for many people during weekends . On sundays they sell waffles in the little white house and the money they make goes back to take care of this wonderful place. The walk takes about 45 min with a nice break to enjoy the view ;-) _____________________________________________________________________________________________________________ Her er bilder fra min tur med Linda på Odderøya forrige helg. Odderøya er en halvøy midt i Kristiansand by og er et yndet utfarts sted i helgene. Etter at forsvaret overlot øya til kommunen har mange kunstnere flyttet inn i alle husene rundt om på øya. I det hvite huset selger de vaffler på søndager og inntektene går til odderøyas venner. Turen tar ca 45 min med en koselig pause for å nyte utsikten og litt kaffe/ tea.
Etter at jeg gikk over til den nye malen i blogger så irriterer det meg at jeg ikke kan lage avsnitt og luft i innleggene mine. Spesiellt ønsker å lage mellomrom mellom den norske og engelske delen av innlegget mitt. Er det noen som kan hjelpe??

9 kommentarer:

 1. Such crisp and clear skies and a gorgeous view. Your blocks as so pretty.

  SvarSlett
 2. Such beautiful pictures from your walk! We have not had much sun yet, but I hope it will come back to us soon!

  SvarSlett
 3. What a beautiful view! I love your blocks and that little heart background fabric.

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder fra Odderøya. Nå er det jammen lenge siden jeg har vært der. Husker jeg var på Odderøya i arbeidsuka i 9. klasse... sammen med militærrekruttene... moro.

  SvarSlett
 5. Hallo!flotte bilder fra turen vaar.nydelig det du syr.Vi har det fint forste kveld i london.Spiste paa en lokal pub.

  SvarSlett
 6. Åh, vad vackert ni har det!!!
  Blocken du syr och tyget du syr i är ju också väldigt fina,
  men det har vi ju redan konstaterat!!!
  kram

  SvarSlett
 7. You live in a beautiful place! A walk with waffles break sound tempting!

  SvarSlett
 8. Lekre bilder!Koselig rett og slett.

  SvarSlett
 9. Hei! Ser du etterlyser hjelp til å lage linjeskift i den nye blogger-versjonen. Hvis du klikkar på Alternativer under Innleggsinnstillinger (heilt til høgre) kan du merke av for Trykk på Enter for linjeskift. Då skulle du få linjeskift på vanleg måte. Ønskjer deg samtidig ei riktig god helg!

  SvarSlett