Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 9. mai 2010

My first blocks in the Vintage Memories Quilt is finished..I was so happy to find a package in my mailboks this last week . It was my first block for my new Vintage Memories BOM at Fathquartershop. Yohoo I did not wait long before I startet up the cutting and sewing, so friday late at night I was already finished. Fathquartershop is using Moda / Martinique by 3 sisters for this lovely BOM. Realy I cannot wait for next mounth and my next block/ blocks to arrive ;-))
I had more than enought fabrics to finsh these 2 blocks and that was a great comfort. I have bought a Martinique fathquarterbundle just in case if I do the cutting wrong, nothing is more nervwracking than to be fabricshort ..

Når jeg kom hjem fra Trondheim sist torsdag så lå det en pakke å ventet på meg. Det var den første av 10 blokker i Vintage Memories BOM som jeg har meldt meg på gjennom Fathquartershop. Det tok ikke land tid før jeg begynnte å kutte og sy. Sent fredag, mens jeg ventet på min yngste datter, ble de ferdige. Hva naboen tenkte når lyset på syrommet fremdeles var tent etter kl 24 tenkte jeg ikke så mye på .
Fathquartershop bruker Moda / Martinique av 3 sisters til denne BOM'n. Nå gleder jeg meg veldig til fortsettelsen i neste måned. Jeg må skynne meg å legge til at det var mer enn nok stoffer til å fullføre disse 2 blokkene og mest sannsynelig nok til en blokk til , det var veldig deilig å slippe å være å være redd for å kutte feil. Jeg har for sikkerhets skyld kjøpt en Martinique fathquarterbundle.I have also finished a new Tabelrunner, Design Kreativ Quilt. I love to make this tabelrunner because it is so simpel to make and the result is great.

Jeg har også fått laget en ny løper , design Kreativ Quilt. Av og til er det deilig å lage noe enkelt og denne blir i tillegg veldig fin synes jeg.Some binding need to be done on my Mysteriquilt..

Er i gang med å sy lukkekant på min Mysteriquilt..

8 kommentarer:

 1. Beautiful blocks for the BOM. Smart to have some extra fabrics for any oopsies. Very pretty table runner. You are the Queen of table runners.

  SvarSlett
 2. Den løperen var skjønn.
  I går fikk jeg en hel sekk med stoff til veving, fra ei i quilteklubben. Det er så flott med disse bloggene. Her får en inspirasjon, oppskrifter, ideer og til og med gaver.

  Gleder meg til å se ditt neste arbeide ferdig.
  Ha en fin mandag.

  SvarSlett
 3. Anne Marie the table runner is gorgeous and the block are very pretty, this will make a stunning quilt.

  SvarSlett
 4. Your BOM blocks are beautiful, the fabrics have such nice colours.

  SvarSlett
 5. Lovely blocks for your BOM Anne Marie. Your table runner looks great in those subtle colours.

  Happy binding.

  SvarSlett
 6. Sweet blocks...this is a lovely start!

  SvarSlett
 7. Gøy å lese bloggen din! Så spennende med stoffene fra FQ-shop.Gleder meg til å følge deg med den quilten. Og spennende med din ny løper - Happy Quilting:-)

  SvarSlett
 8. Åhhhhh, den løperen var kjempefin. Og flotte blokker du har fått...
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett