Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 20. september 2009

Strip quilting again..


Her er 3 løpere som jeg nettopp er ferdig med. De er sydd i forskjøvet ruteteknikk , en teknikk som jeg synes er artig å sy for det blir så fort resultater.
Stoffene kjøpte jeg når jeg var i Gøteborg på Nordisk . Jeg fant de på Lappemakeriet, de lå liksom der og lyste mot meg. Den ene med kant rundt hele ligger på mitt eget stuebord...
Ellers holder jeg på med SSCS 2009 og det kan jeg ikke vise bilder av dessverre. Jeg har altfor mange prosjekter i hodet mitt for tia og det føles som om det kveler hele min kreativitet. Så mottoet mitt er : en ting av gangen ;-))

3 tabelrunners in stripquilt is finished at last. I love this technics , it is fast and it is fun. I bought the fabrics at my stay in Gothenburg in May at Lappemakeriet.
The fabrics was begging me to bring them home with me.
One of the tabelrunners are now on my livingroomtable, good !
Other things is happening here too like the SSCS 2009 but I am not supposed to show yet, sorry.
My head is filled with to many projects at the moment and it is kind of killing my creativity. So my saying is: one thing at the time ;-))
15 kommentarer:

 1. Fine løpere!
  Jeg har det slik som deg; alt for mange planer i hodet og dermed blir det lite gjort. SSCS har jeg også begynt å tenke på, har 2-3 ulike prosjekter som jeg snart må velge mellom.
  Ønsker deg ei kreativ uke!

  SvarSlett
 2. Kjempesøte løpere! Du er nok ikke den eneste med hodet fullt av prosjekter og ideer... lol... Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Pretty fabrics highlighted by a very nice pattern. I know what you mean about your head being filled with so many ideas! Just write them down and tackle one thing at a time. :o)

  SvarSlett
 4. Vedig fine duker !
  Har planene klare for en slik en i julestoff , men det er flere med litt eller rettere sakt for mange planer i hodet :o(
  Håper at det lar seg gjennomføre for jeg synes at de gjør seg på bordet ;o))

  SvarSlett
 5. Lovely fabrics and very pretty table runners. Isn't it good to actually have something finished? I'm working on several projects and have plans for so many more, I can very well understand how you feel.

  SvarSlett
 6. Flotte løparar. Veldig kjekk teknikk. Ein ting om gangen er eit flott motto, men akk så vanskeleg å halde.... :0

  SvarSlett
 7. Hei

  Kjempe flotte løpere.
  Du lager masse fint.
  Og det er veldig bra med masse ideer, det holder hjernen varm...
  :o)
  Tusen takk for hyggelig komentar hos meg.

  SvarSlett
 8. Flotte løpere. Skjønner hva du mener med at for mange tanker kveler det kreative, kan fort bli for slitsomt men håper du klarer å få ut noen av prosjektene. Lykke til

  SvarSlett
 9. Så fine desse ruteløparane blei! Eg har sydd mange i same teknikk, men her var det ein heilt ny vri i kantane, tusen takk for tipset!

  SvarSlett
 10. The table runners are just fantastic! The fabrics are gorgeous. I will be looking forward to what your creative thoughts will bring.

  SvarSlett
 11. Lekkre løpere! Har også prøvd teknikken - var morro :O)

  SvarSlett
 12. Those are lovely Anne Marie.

  I have a list for all things so with projects I want to do they are added and when I have a gap I choose what needs to be made next. I get less stressed that way. I think my head would explode otherwise with all I want to make.

  SvarSlett
 13. De løperne var kjempe fine. Skjønner at du har det travelt på syrommet for tiden.
  Det var flott på fjellet i helga.Fikk til og med plukket litt tyttebær og Øystein gikk til Skrivaren med noen venner.

  SvarSlett
 14. These are just beautiful. i like the colours and pattern of the fabrics very much - lovely work. Table runners are on my to do list one day.

  SvarSlett
 15. Beautiful work as usual, Anne Marie!
  That's right, one thing at a time, but more time, please!!!

  SvarSlett