Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 8. juni 2008

Roses and more roses and split nine patchI have made some small flowers of the scraps from the quilt down under. And yes I might have a plan with them. But I am not telling you yet. It is a great chance it would not be as good as I am planning, sow you have to be pacient with me on this one!

Her er mitt lille håndarbeid for tia. Det er restene av teppet jeg holder på med under. Jeg har en plan med de men vil ikke fortelle akkurat nå. For jeg er ikke sikker på om det blir slik som jeg har tenkt meg. Av og til har jeg bare alt for mangetanker i hode som må sorteres først!Split nine patchA quilt I am working on with split nine patch. I was actually ment to a queen sized quilt, but i run out of fabrics. Sadly!
I have decided to make a sofaquilt for cold days.
The fabrics has becomed my favorites and i adore them. I bought them at Kathrines Quiltestue in Oslo. My Quilt Guild had a trip there last fall.

Dette er et teppe jeg holder på å sy av split nine patch. Det skulle egentlig bli et dobbelt sengeteppe. Hvertfall var det det Kathrines Quiltestue lovet at det skulle være nok til. Sendte mail inn dit for å høre om de hadde mer av de stoffene, men gjett , de har ikke svart meg engang. Jeg ble veldig skuffa når jeg skjønte at det knapt var nok til et enkelt senge teppe....
Så dette blir nok et sofateppe til kalde dager. Fargene er ikke passer egentlig ikke så godt i min stue.....

13 kommentarer:

 1. This is a delightful pattern, this split nine-patch! I love the pinks and greens too.. it is going to be awesome!

  And your hexagon "flowers" are very pretty there in your garden. :)I wonder what you are thinking for them.... ??

  SvarSlett
 2. Fargene var i allefall sommerlige og flotte.Det blir nok et fint "slumreteppe".Men jeg skjønner godt at du ble skuffet.Blomstene var fine sammen med petuniane,spennende å se hva de skal være til.

  SvarSlett
 3. Heisann. Fargene passer i alle fall til min smak, he he. Jeg får aldri for mye av de stoffend der, og jeg syns de er nyyyyydelige.
  Det blir helt sikkert flott teppe.
  Artig det bildet du har tatt med blomster både i stoff og i natura!!
  Ha en flott kveld videre.

  SvarSlett
 4. Kjempefine farger du har brukt. Men kan du ikke finne et stoff til som passer til de du har, og bruke det som ramme rundt?

  Merete har veldig mange fine stoffer på butikken sin i Grimstad. Og det var nok der jeg kjøpte JellyRollen min + basisstoffet. Det var "litt" av handelen.

  Blomstene du har laget, ble virkelig søte. Jeg skal prøve meg på slike sekskanter i sommerferien. Må være et kjekt feriearbeid, tror jeg.

  Ha ei riktig fin uke.

  SvarSlett
 5. What a cute idea to set your hexagons flowers among the real flowers!!!It looks so pretty!
  I can't wait to see your split nine-patch ready, nice colours and a very interesting pattern. You have done a lot of lovely sewing!

  SvarSlett
 6. Hei Anne Mari. Har ei lita utfordring til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 7. I love the display of the hexagons with the flowers.

  SvarSlett
 8. Teppet blir fint, men det er synd når det ikke blir slik du hadde tenkt....
  Kanskje de er flinkere til å ta telefonen enn til å svare på mail i den butikken ?

  SvarSlett
 9. Your hexagon flowers is lovely!
  Kind regards

  Sonnja & Beertje Zonn
  From the Netherlands

  SvarSlett
 10. I love the split 9 patch! Your flowers both fabric and real are very nice.

  SvarSlett
 11. Hei Anne Marie!Så produktiv du er.
  Jeg var til byen og handla på onsdag.Fine sommerstoffer hos Lise+slike små pappmaler som du har sydd på.Var på Lyspunkt å handla et flott grønt Marimekko stoff.Det bare ropte på meg.God helg.Klem Linda :))

  SvarSlett
 12. Lovely idea. Is this to be your quilt for Eileen's Summer Stash Challenge? I've signed up for it too but am still at the slow hand sewing stage.

  We live about an hour from Beatrix Potter's home in Near Sawry- Hilltop. It is a lovely place to visit. I've been a fan for as long as I can remember.

  SvarSlett
 13. Hvis du googler navnet på stoffene du har brukt, finner du de helt sikkert på en eller annen nettbutikk. Jeg klarte å finne mange stoffer på denne måten, og angrer ikke ett sekund på all tiden jeg brukte på det. Jeg klarte faktisk å skaffe nesten hele kolleksjonen på serien som heter True Friends som Nancy Halvorsen brukte i boka med samme navn. Og jeg fikk tak i mer en jeg trodde:-) Det er faktisk verdt det:-)

  SvarSlett