Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

fredag 11. januar 2008

I'll wash, you dry.....

Design Caroline Reardon Quiltmaker Editor.
Here are her word about this quilt:
" I remeber Many years ago my mom taped a cartoon frome a magazine inside her Joy of Cooking and then laughed every time she read it when looking for a recipe.....

Thank you Quiltmaker Editor Caroline Reardon for this lovely quilt. It brings joy to my life..
You can find Quiltmaker on this adress: www.quiltmaker.comMin favoritt, redwork. Har hatt planer om å lage dette bildet siden jeg så det første gang i Quiltmaker november 2002. Det var vel første gang jeg kjøpte dette bladet rett etter at jeg hadde vært på kurs med Kristiansandquilteklubb. Det var da jeg ble smittet av denne hobbyen.

This is my favorite, redwork. I have been planning to do this picture since I saw it in Quiltmaker November/December issue 02.Mamma har broder alle 3 bildene. Hun elsker alt av håndarbeid. Jeg sendte henne disse broderiene rett før jul, og når kom til meg 2 juledag hadde hun alle 3 ferdig. Dette hadde jo jeg brukt en evighet på.

My Mother has made the stitchery for these 3 pictures. She is a great stitcher and loves doing it. She will son turn 80 and looks a lot younger. I am very greatful having her as my mom!Min mors favoritt.
My mothers favoritt.A close up. Litt nærmere.....I brune og rød farger ble det helt anderledes.
Quite different i red and brown.Mitt forsøk på å brodere, må nok øve litt og kanskje få meg sybriller.
My stitchery, I may practice a littlebit more to improve it.

11 kommentarer:

 1. Hei Anne Marie!Flotte bilder du har der.Mitt mønster blir nok liggende en stund.Har så mange andre prosjekter.Nå syr jeg en enkel løper med kvadrater,som lå ferdig kutta.Det var bare å sette seg å sy.Kanskje jeg for montere en ufo etterpå.Kos deg i kveld.Hørte det var Italiensk aften,det er sikkert kjempe flott.
  God helg.Hilsen Linda.

  SvarSlett
 2. Fine "raude" ting du har fått mamma til å brodere. Har ikkje prøvd dette enda, har vanskar med å halde nåla sidan ledda ikkje er så grei som dei kunne vere. Men har starta å strikke igjen så kanskje... kanskje ein gong i framtida.

  SvarSlett
 3. Det eg skulle skrive var at det hadde vert artig å treft deg og andre bloggarane i Oslo. Eg har aldri reist så langt utan mannen(guiden)min, så venninna mi får passe på meg(hi-hi).

  SvarSlett
 4. A very cute stitchery...gee I hope I can be still around at 80 and still doing stitchery's.

  SvarSlett
 5. Dette var kjempeflotte arbeider. Og ditt eget broderi var jo bare fint. Ha ei fortsatt god helg.

  SvarSlett
 6. Så skjønne de var. Enig med deg, redwork er flott! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Disse broderiene var jo bare superfine da...
  Søt tekst på de også...

  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 8. Så flott bilde du har laget! Godt å ha noen som er flink til å sy, til å hjelpe til! Je har en mamma som er flink på maskin.. så jeg sender ting til henne og!
  Ha en flott mandag!

  SvarSlett
 9. Lovely redwork Anne Marie :-)

  You are very welcome to use the fabric diet badge - the more the merrier.
  Linking is all right too.

  I will visit again :-)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for besøk på bloggen min. No er det min tur å sjå på din. Eg fall med ein gong for denne fine redworken, minner meg litt om den eg sydde sist veke. Kjempefint når det blei sydd saman med blokker!

  SvarSlett