Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 25. april 2010

8 Thimbels from Melanie and 4 Place mates.....



I have got this marvelous friend Melanie in Southport/ England and she sent me 8 new thimbels for my collection. Wow Melanie is such a sweet lady, she sent this lovely gift for no reason. Is she not the sweetest lady !!
Thank you so much Melanie , I do not know what to say ......
If there is anything you want from my stash or anything else please let me know!

Jeg har en kjempesøt venn Melanie i Southport / England og hun har sendt meg 8 nye fingerbøller til samlingen min og dette har hun gjordt uten noen spesiell grunn..
Tusen tusen takk Melanie, jeg blir litt stum....
Hvis det er noe du ønsker deg fra mine gjemmer eller noe annet så må du du gi meg beskjed ;-)) !!





My thimbel ceollection is growing fast thanks to Melanie ;-))

Her ser dere min fingerbøll samling, den har vokst ganske heftig takket være Melanie ;-))




4 new place mates for our cabin..
My local quiltshop Kreativ Quilt was opening in a new shop and I was there the first day . My eyes saw some place mates with cafee fabrics and I was sold.. The design is Ranveigs but I made them a bit bigger and different.

4 nye kuverbrikker..
Min lokale quiltebutikk Kreativ Quilt åpnet i nye lokaler forrige mandag og jeg var der selvfølgelig den første dagen. Mine øyne så ganske kjapt noen kuverbrikker med kaffestoffer. De er designet av Ranveig men jeg har laget de litt større og med hjerter istede for med kaffekopp.

lørdag 10. april 2010

Odds & ends..



Endelig har jeg fått sendt Mysteriquilten min videre til quilting. Denne gangen har jeg valgt å sende det til Meretes Quiltestue . Hun har fått frie tøyler , det er vel unødvendig å si at jeg gleder meg veldig til å se det ferdig quiltet.
Jeg har brukt litt lang tid på å fundere på om jeg skulle sy en ekstra kant rundt, men jeg fant ut til slutt at jeg ikke ville gjøre det. Jeg er veldig redd for å ødelegge uttrykket til quilten helt...

At last, my Mysteriquilt is sent away to be quilted and by Meretes Quiltestue. I cannot wait to see it finished! I told Merete that she can quilt it the way she finds best.
For some time now I considered to put an exstra boarder on, but no I have found out that I do not dear to do so.



Her holder jeg på med et Ufo prosjekt som jag har bestemt meg for å prøve å få ferdig..Jeg har brukt Harmony/ Moda layercake. I utgangspunketet skulle dette bli en sofaquilt til hytta, hmm nå er jeg ikke sikker lenger. Det viktigste er kanskje å få den ferdig så får jeg evt diskutere med meg selv hvor eller hvem som skal ha den ferdige quilten.

This an UFO project I am trying to finish up, I started it last autumn and it is high time I make some progress. It was supposed to be a sofaquilt for our cabin, but right now I am not so sure anymore. Time will show the destiny for this quilt and maybe the most importent thing is to make a finish.




Nå har jeg endelig fått nye gardiner på hytta. Ble det ikke fint. Tusen takk Kirsten på Wiki for hjelpen, jeg er veldig fornøyd!!!

New curtains at my cabin, is not great! Thank you Kirsten for your support and help in this matter, I am so happy with the outcome.






Marit er klar !!

My daughter Marit is ready for a ski challenge..



Vi skal på skitur første Påskedag..

Crosscountry skiing first day of Easter..



På med skiene .

Ready go..



Ohoi her er ikke mor helt stø nei ;-)

Not an easy task though ;-)