Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

søndag 30. mars 2008

Easter vacation on Canary Island

Påskeferie på Bahia Feliz, Grand Canaria . Deilig...
Første uka var bare nyderlig med mye sol og godt og varmt. Andre uke ble litt mer blåsete og vi benyttet anledningen til kamelsafari, tur i badeland, tur til Las Palmas og Anfi Beach.
Det er alltid bedre vær på Anfi Beach så neste besøk blir nok der vest på øya et eller annet sted.
Vi har kost oss masse og fått ny energi. Min vårallergi forsvant helt utrolig nok!Spent på om den evt kommer tilbake igjen. Vi reiste sammen med en annen familie og det var veldig koselig. Dattera dems er like gammel som vår yngste, veldig praktisk. Jeg valgte Bahia Feliz fordi det er et rolig familiested hvor vi trygt kunne slippe dem løs om kvelden.

Easter Vacation, Lovely...
Our Destination was Bahia Feliz, Grand Canary. 14 days with lot of sun and other familie friendly activities. We also visited Las Palmas and Anfi Beach Argeriquin.
Hard Rock Cafe' at Playa del Ingles was awesome and the food were very good.
We were 2 familie and my mother. The other familie has a daughter same age as my youngest one, very practical . We stayed at Bahia Feliz a very familie friendly place and very quiet but the last week were too windy.







My mothers view



The beach at Bahia Feliz



Seaside at Bahia Feliz



På fotballpub i Playa del Ingles. Liverpool - Man U. Vi var 7 stykker og gruppa var delt i hvem de heiet på. Så vidt jeg fikk med meg vant Man U. Samme dag, før kampen benyttet jeg anledningen til å gå til fots fra Bahia Feliz til Playa del Ingles. Veldig flott tur tok ca 1t og 40 min. Møtte noen veldig søte menn i San Augustin som viste meg veien ned til strandpromenaden, derfra gikk veien langs sjøen til Playa del Ingles.De andre tok taxi, så de jublet en del når jeg endelig kom fram.

Footballpub in Playa del Ingles. Liverpool and Man U was playing and Man U wann.
I had a good walk from Bahia Feliz to Playa del Ingles and it took 1 our and 40 min. Beautiful sorroundings along the sea...



Mamma og jeg på en høy topp i nærheten av Las Palmas. Rett i nærheten av et stort krater, veldig skummelt å kjøre forbi i buss!

My mother and I on a tall mountain near Las Palmas.It was very close to crater, a bit scary to drive by in the bus!



Stranden ved Las Palmas.
The beach at Las Palmas



Må nydes kald..
Enjoy a cold one..



Anfi Beach, Argeriquin.
A very beautiful place at Argeriquin, a small fishingvillage.

11 kommentarer:

  1. Ser ut til at dere har hatt en kjempefin ferie. Det er virkelig deilig å reise bort på vinteren. Gjorde det for første gang nå i vinterferien, og det frister absolutt til gjentakelse.

    Velkommen hjem.

    SvarSlett
  2. Hei Anne Marie!For en nydelig plass.Tenker det var deilig med late dager og god mat.
    God tur til trøndelag.Klem Linda :)

    SvarSlett
  3. åååå dette såg virkelig hærlig ut! Er jo flott der på grand canaria! Har vært der en gang! Og på Tenerife en gang! Kommer nok til å reise igjen!

    Såg ut som dere hadde hatt en skikkelig flott påskeferie!

    Takk for hyggelig kommentar hos meg!

    Ha en flott uke!

    SvarSlett
  4. Annamarie, its so nice to have you back in blogland. I enjoyed your vacation through your pictures. What a beautiful trip! I would have been afraid being up that high too! Lovely photo of you and your Mom.

    SvarSlett
  5. Heisann tante anne!
    Så koslig bilder fra ferien deres! Kjempe flott det av deg og bestemor. Må tipse de andre familie medlemmene våre om å komme på siden din for å se bilder. For en flott plass å være på! Jeg vil også dra på tur:-)

    SvarSlett
  6. Å, så deilig ferie du har hatt. Sommer og sol er jo toppen!

    SvarSlett
  7. Du verden så koselig dere har hatt det. Godt at dere er hjemme igjen nå, man må jo ikke få for mye av det gode vet du, he he.
    Fiiiine bilder:)

    SvarSlett
  8. Å så hærlige bilder, sommer, sol og fint vær...
    Hele vinteren gjennom får vi meldinger om hvor varmt og flott det er nede på øyen - mine foreldre bor der i vinterhalvåret, og stortrives...

    Ha en koselig dag og uke...

    SvarSlett
  9. Looks like a wonderful vacation! Beautiful photos of a beautiful place!

    SvarSlett
  10. *sukk* Det var som fortjent - så deilig tur!

    SvarSlett
  11. I am glad you had a great vacation.

    SvarSlett