Anne Marie Quilt

Velkommen til Anne Maries Quilt !

onsdag 7. november 2007

Jeg har vært så heldig å få denne fine utmerkelsen fra http://annischoice.blogspot.com/. Det er jeg veldig glad og stolt over........ Tusen takk!
Jeg har kun vært Blogger siden 12 September, så jeg er en veldig fersk blogger. Livet med bloggen er veldig gøy og du kan bruke mye tid rundt på andres sider og få masse ideer. Prøver å være flink til å legge igjen en liten kommentar innimellom.
Linda i http://lindashus.blogspot.com/ var den første som la inn kommentar på bloggen min 15/9, tett fulgt av annieschoice16/9. Linda har hjulpet med med å komme i gang og vært min mentor, er veldig takknemlig for det.Ibegynnelsen lurte jeg veldig på hvordan enn fant fram til andres sider. Men alt finner enn jo ut av etterhvert.
Men nå skal jeg altså velge nye som skal få denne prisen av meg, hmmmm. Kjenner ikke så mange godt ennå. Det blir ikke lett, Linda har allerede fått denne prisen av annieschoice men hun får den en gang til av meg for de hun er så skjønn med meg. Jeg gir også prisen tilbake til
annieschoice fordi hun er trofast med å legg inn små kommentarer på innleggene mine.
Så her er min liste med You make me smile Award:
http://annischoice.blogspot.com/
http://lindashus.blogspot.com/
http://loviseshverdag.blogspot.com/
http://www.anne-grethe.blogspot.com/

2 kommentarer:

 1. Takk for hilsen og utnevnelse.Kanskje du får ha en liten leksjon for meg en dag.Sitter i stua,med lånt pc.Brygger på forkjølelse. :))

  SvarSlett
 2. Hei Anne Marie.
  YOU MAKE ME SMILE!!!
  Så gøy at du har gitt meg en pris. Jeg er som du en fersk blogger, og hadde mitt første innlegg i september. Dette har vært kjempegøy, spesielt etter hvert som det dukker opp flere kommentarer på innleggene. Jeg blir kjempeglad når jeg har hatt besøk og ser at folk liker det jeg lager. Det gjør at man får lyst til å fortsette. Det tar selvfølgelig tid å bli kjent, men håper det blir flere besøkende etter hvert.
  Tusen tusen takk til deg:)
  Klem.

  SvarSlett